Noutăți


Evaluați riscurile profesionale!
19.09.2016

Știai că, pilonul de bază a securității și sănătății în muncă este evaluarea riscurilor de accidente și îmbolnăvire profesională?

Riscul de accidentare și îmbolnăvire profesională este prezent peste tot!

     Evenimentele negative se pot întâmpla și la tine acasă, chiar și în mijlocul unei duminici petrecute în familie, fie în bucătărie, baie sau în sufragerie.

Gândește-te! Dintr-o mică neatenție copilul tău se poate opări sau chiar să cadă de pe scări, evenimente care te pot face să te simți vinovat, responsabil  pentru cele întâmplate. Așa este, căminul tău are nevoie de maximă siguranță.

Nici locul tău de muncă nu reprezintă o excepție. Evaluarea riscurilor poate înbunătăți securitatea și sănătatea în muncă, precum și performanța în cadrul întreprinderii tale. Tu, ca și angajator ești responsabil pentru asigurarea securității și sănătății până când nivelul de risc ajunge în limitele acceptabile.

Conștientizează! Evaluarea riscurilor profesionale este o cerință legală. La fiecare loc de muncă în parte trebuie evaluate și identificate riscurile de accidentare și îmbolnăvire profesională. În caz contrar cu ocazia unui control vei fi amendat. Asta în cel mai bun caz deoarece lipsa evaluării riscurilor profesionale poate avea consecințe grave!

 

Și copiii angajaților tăi își așteaptă părinții acasă!